Goede Voornemens

Collage maatwerk producten

2023

2024 is inmiddels al weer begonnen en het schijnt al meer dan een jaar geleden te zijn dat we een post gemaakt hebben. Omdat we het jaar met goede voornemens begonnen zijn, bij deze al het eerste goede voornemen wat we in lossen; ’n nieuwe blog. En zoals het hoort bij de start van een nieuw jaar, ’n kort verhaaltje over waar we mee bezig zijn geweest en wat we in 2024 willen gaan doen.

We zijn Lonnie begonnen voor het maken en verkopen van babygifts, zoals de welbekende bijtringen, servies en de knuffeldoekjes. De laatste maanden werden we echter steeds vaker gevonden voor maatwerk oplossingen. Bijvoorbeeld het geboortekaartje op een bundel of herinneringskist graveren, een handgeschreven tekst op ’n borrelplank of een eigen spreuk op een wijnkistje. Eigenlijk alles behalve wat Lonnie in haar webshop heeft staan.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het vorig jaar gemaakt. Mede dankzij ‘n investering in een nieuwe laser. Deze maakt het mogelijk dat naast graveren tegenwoordig ook hout kunnen snijden, sowieso tot 6mm gezien de opdracht voor Lean Uitzendwerk. Daarom hebben we eind vorig jaar ook al de sinterklaashuisjes en de kerstballen aan de webshop toegevoegd. In menig huiskamer hing (of hangt nog steeds) een Lonnie-kerstbal.

Maatwerk

Komende tijd willen we deze kant van Lonnie proberen nog verder uit te breiden. Mocht je gave ideeën hebben voor hout snijden en/of graveren, laat het maar weten. We hebben al een paar producten op de plank liggen die we de komende periode aan de webshop gaan toevoegen. Denk hierbij aan de wijnkisten, sierradendoosjes en armbandjes. Alles kun je op maat laten maken met ’n eigen tekening, tekst of foto. Als het niet kan, dan laten we dat natuurlijk ook weten.

Kortom, er staat weer veel op de rol voor het aankomend jaar. Mocht je in de tussentijd zelf een idee hebben, laat het ons maar weten. Op onze maatwerk pagina kun je al voorbeelden vinden die we voor andere klanten uitgewerkt hebben. We horen jullie ideeën graag.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *