JAA! Eindelijk kan ie online

lonnie.nl logo

Er was eens…

al lange tijd kriebelt het om op een andere manier creatief bezig te zijn dan alleen met haren. Niet dat het knippen verveelt, maar gewoon “iets nieuws”. En wat is er nu een beter moment om iets nieuws op te zetten dan tijdens ’n lock down of zwangerschapsverlof. Of beter gezegd, tijdens ’n lock down en zwangerschapsverlof.

Daarom ben ik voorzichtig begonnen met het maken van armbandjes en bijtringen, eerst voor ons eigen, daarna voor familie en vrienden. Vanuit deze “klantenkring” voor bijtringen kwamen steeds meer verzoekjes, van op maat gemaakte speenkoorden tot eigen ontwerpen voor wagenspanners.

Waar Pippi Langkous het al zei, “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, ben ik daar ook maar aan begonnen. En net zoals bij de bijtringen groeide de klantkring daar ook vrij snel.

Langzaamaan was ik er steeds meer tijd mee kwijt; Alhoewel, is tijd in een uit de hand gelopen hobby ook kwijt? Ik merkte dat ik heel gelukkig werd van alle complimentjes en foto’s van de babies met “mijn” bijtringen, wagenspanners of speenkoorden. Voor mijn gevoel had ik mijn “iets nieuws” gevonden.

Webshop

Daarom met Vincent overlegt hoe hij dit zag en of we dit risico in de huidige tijd wel aandurfde. Met de lock down en het inmiddels begonnen zwangerschapsverlof nog gaande. Komt toch wel ’n hoop kijken bij wat er allemaal geregeld moet worden. Beide zagen we er wel een uitdaging in, op de voorwaarde dat we allebei ons eigen stukje doen. Maar vooral, niet al teveel bemoeien hoe de een, of ander, het doet. Het idee van een webshop voor bijtringen, speenkoorden en wagenspanners was geboren.

Op basis daarvan hebben we een logo gemaakt met hulp van onze Sjuul (waar komt anders die flamingo opeens vandaan). Daarna zijn we voorzichtig berichten gaan delen dat er iets nieuws aan zit te komen. Waarop ik veel vragen kreeg als;

“Je gaat toch niet stoppen met knippen, hé?”.

“Nee, natuurlijk ga ik niet stoppen met knippen, ik ben met “iets nieuws” bezig. Ik kan jullie toch niet missen.”

Daarom, bij deze voor iedereen het waarom. Na drie zwangerschappen en nachtelijke uurtjes zwerven en struinen over internet, op zoek naar originele, handgemaakte producten voor onze drie dames dacht ik;

Dat kan simpeler!

Dát is het idee achter deze webshop, wij willen jullie deze zoektocht en kosten besparen.

Door producten te kiezen waar we zelf achter staan, én zelf gebruiken, gaan we waar mogelijk rechtstreeks in contact met de fabrikanten om daar afspraken mee te maken. Voordeel voor jullie is dat jullie van een welverdiende nachtrust kunnen genieten, aan ons ligt het in ieder geval niet. Ooh ja, en dat de producten tegen scherpe prijzen aangeboden worden.

Bijkomend voordeel om rechtstreek in contact te staan met de fabrikant is dat we zelf ook mee kunnen denken over de producten. Hierdoor kunnen we onze eigen ontworpen producten inkopen.

Inmiddels zijn we een paar weken verder na de beslissing om een webshop te starten en kan ik het nu wel van de daken schreeuwen dat we live zijn met de eerste artikelen. Kijk gerust rond op www.lonnie.nl. Mocht je iets zien wat je leukt vindt, dan kun je het direct bestellen. Heb je voor de bijtringen, speenkoorden of wagenspanners een eigen idee, dan weten jullie mij gewoon te vinden.

Share

You Might Also Like

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *