Levertijd en Verzendkosten

Omdat wij alles met de hand maken en bijna elk product gepersonaliseerd is, kunnen we niet garanderen dat alles binnen 2 werkdagen verstuurd wordt. Natuurlijk doen we ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te versturen, maar houd rekening met een maximale duur van 5 werkdagen. In uiterste gevallen dat het langer duurt, wordt je tijdig door ons geïnformeerd. De keus is dan aan jou of je wil wachten of toch verder kijkt.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 4,95 voor alle bestellingen, brievenbus of pakketje. Vanaf ’n bestelling van € 50,- komen de verzendkosten te vervallen. Op producten waar deze regels niet van toepassing zijn, daar wordt dit in de omschrijving gemeld.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Na veler verzoek hebben we de optie toegevoegd om het zelf op te komen halen. Selecteer bij het afrekenen de optie “Afhalen” en wij laten je weten wanneer het klaar ligt.