We hebben iets te vieren!

Vieren

Lonnie 1 jaar

Het is inmiddels al weer een jaar geleden dat onze webshop online is gegaan. Waar het allemaal begon met het maken van bijtringen, hebben we de laatste tijd heel veel producten toegevoegd die onze klanten zelf kunnen personaliseren.

Sommige van deze nieuwe producten lopen heel hard, hiervan is de voorraad letterlijk niet aan te slepen. Andere producten waar we zelf heel enthousiast over zijn, lopen dan weer iets minder. Niets is dan ook zo onvoorspelbaar als een klant.

We krijgen ook steeds meer vragen om kraampakketten samen te stellen. Daar gaan we de komende tijd eens naar kijken of we daar iets voor de op webshop kunnen maken. Tot die tijd, jullie weten ons te vinden.

Maar de talloze foto’s van baby’s met cadeaus van Lonnie, de leuke berichtjes van klanten of de positieve reviews die we ontvangen, dat is wel waar we het allemaal voor doen. Dus ook het komende jaar blijven we er voor gaan.

De vierde

Zoals de meeste van jullie natuurlijk al gezien hebben zal het komend jaar er niet veel rustiger op worden in huize van Eijk. Nummer 4 is onderweg en wordt verwacht in november. Niet getreurd;

Vincent is inmiddels aan het stage lopen en tegen die tijd weet ie wel wat ie moet doen.

Zodra het zwangerschapsverlof begint, kan ook de zoektocht weer beginnen naar nieuwe producten en ideeën tijdens de slapeloze nachten. Maar zover is het nog niet, eerst de 36 weken maar eens vol maken.

Vieren

Dus er is meer dan genoeg reden om iets te vieren. En wie iets te vieren heeft, die hangt natuurlijk de slingers op en ziet het leven zonnig in. Daarom zijn de slingers nu afgeprijsd en bij besteding van € 25,- mag je ’n gratis zonnebrilletje uitzoeken.

En jullie weten het, mochten jullie nog leuke ideeën hebben, laat het ons dan weten.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *