Borrelplanken

Borrelplank met standaard gravering

Borrelplankseizoen

Het seizoen van de borrelplanken is weer begonnen. Hopelijk komt ook het mooie weer snel terug, zodat de barbecue weer onder het zeil vandaan kan. En wat is er nu mooier dan die overheerlijke steak of hamburger op een eigen borrelplank te kunnen serveren om zo het plaatje compleet te maken? Het gaat tenslotte om de beleving…

Naast de barbecues merken we ook dat we de laatste weken steeds meer aanvragen krijgen voor ’n borrelplank voor een bruiloft of een ander feestje of partijtje. Het lijkt dus echt of er een borrelplankseizoen is. Om daarop in te spelen, hebben we de voorraad van borrelplanken weer aangevuld, zodat jullie niet zonder komen te zitten.

Ontwerpen voor borrelplanken

Standaard ontwerp borrelplank

In de tussentijd hebben we al verschillende ontwerpen mogen maken voor al onze borrelplanken. Omdat we vaker dezelfde aanvragen binnenkregen, hebben we ervoor gekozen om de meest gevraagde ontwerpen als standaardoptie beschikbaar te stellen. Dat scheelt jullie natuurlijk weer zoekwerk.

De standaard ontwerpen zijn voor alle borrelplanken beschikbaar. Mochten er in de loop van de tijd nieuwe ontwerpen aangevraagd worden, dan voegen we deze natuurlijk toe.

Eigen ontworpen borrelplanken

De reden waarom we onderscheid maken tussen standaardontwerpen en een eigen ontwerp is simpelweg de tijd. Het maken van een op maat gemaakt ontwerp kost ons tijd. Daarnaast moeten we voor elk ontwerp op zoek naar de juiste instellingen. Helaas gebeurt het wel eens dat we denken de juiste instellingen te hebben, maar dat het op ’n borrelplank toch net niet perfect is.

Het positieve daarvan is dat we ’n borrelplank over hebben om instellingen uit te proberen, maar jammer genoeg kunnen we die niet meer verkopen. Daarom hebben we besloten om voor eigen ontwerpen een meerprijs te vragen.

Maatwerk

Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om een aanvraag te doen voor meerdere planken. Als we daar de juiste afspraken over maken, kunnen we daarvoor een speciale prijs maken. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij gaan aan de slag voor je.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *