Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen om het product retour te sturen.

Om dit retourneren gemakkelijker te maken kun je op de track&trace pagina van de originele zending een retourlabel aanmaken. De knop zal tot 30 dagen na 1ste aflevering van het pakket geldig zijn. Print het label uit en geef het retourpakketje af bij het dichts bij zijnde PostNL locatie.

Na ontvangst van het pakketje zorgen wij dat het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakketje gecrediteerd wordt. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor onze rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lonnie.nl.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.